Főoldal
Öböl Yacht Club
Party helyszín a Duna partján
Parti helyszín, bulihelyszín
Bakelit Multi Art Center
Egyedi rendezvények helyszíne
Duna Palota
Jégpalota
Rendezvényszervezõk, buliszervezõk
Dürer Rendezvényház
Több ezer fõs party helyszín
 

Hungaroring Pole Position Bistro and Terrace
Képgaléria

A helyszín bemutatkozása:

A Forma1 atyja, maga Bernie Ecclestone, a fiatal Senna, a többszörös világbajnok Alonso és a száguldó cirkusz valamennyi világhírű pilótája jóízűen falatozott már a sok éves tapasztalattal rendelkező catering cég által üzemel-tetett éttermünk étvágygerjesztő menüjéből válogatva. Vendégeink nálunk nem csupán jóllaknak, hanem különleges menüsorokat kóstolhatnak meg páratlan kilátással a Hungaroring pályájára.
A bisztró megálmodásakor egy olyan étterem megvalósítására törekedtünk, amely méltó a Hungaroring szellemiségéhez és egyedülálló mivoltához. Nem titkolt szándékunk volt, hogy felpezsdítsük az autó- és motorsportrajongók világát, felkeltsük gasztronómia iránti érdeklődésüket.A Hungaroring Pole Position tehát nem csak nevében foglal el nyertes pozíciót, hiszen kiváló szakmai hátterével 2011 tavasza óta kizárólagos étteremként üzemel a Hungaroring célegyenesében.
A belső tér megálmodásában elsődleges szerepet játszott e dinamikus sport elemeinek ötvözése egy igényes bisztró hangulattal. Vendégeinket a bejáratnál egy valódi Forma1-es autó fogadja, majd Talmácsi Gábor világbajnokságon viselt versenyruhái mellett elhaladva, az asztalok fölött Mihelisz Norbert WTCC versenyző autójának motorházteteje függ.

Miután tudjuk, hogy a száguldás öröme kortalan, így az ifjú sportnemzedékre is gondoltunk gyermeksarkunk kialakításakor.
Valamennyi korosztály számára vonzó lehet az étteremben található autós szimulátor. Az ezen zajló bajnokságok eredményeit plazmatévéken követhetik nyomon a lelkes szurkolók.
A minél szélesebb körű szolgáltatások és a felejthetetlen élmények érdekében szoros együttműködésben állunk a Hungaroring Zrt. alvállalkozóival is, így a Gokart pályával és a Tanpályával, ahol vezetéstechnikai tréningen vehetnek részt kedves vendégeink. E sport számos lehetőséget kínál izgalmas és különleges rendezvényelemek bemutatására, így részletesebb tájékoztatásért kérje ajánlatunkat!

A Hungaroring Pole Position Bistros&Terrace nem pusztán elhelyezkedése miatt különbözik a megszokott éttermektől. Gasztronómiai hátterét a vendéglátásban kiemelkedő szakmai sikereket elért, közel 15 éves tapasztalattal rendelkező Albatros Party Service Kft. biztosítja. Látványkonyhánkban mindig a legkiválóbb minőségű alapanyagokkal dolgozunk.
A helyszínen elkészített kávékülönlegességekhez kiváló minőségű, „közönségkedvenc” kávéfajtákat (Caffe Carraro, Caffe Musetti,Piazza d’Oro, Illy, Nespresso, Perté, Dallmayr) használunk fel. A folyamatos megújulás jegyében borkínálatunkba a hazai nagy klasszikusok és a kiemelkedő nemzetközi borok mellett új, tehetséges magyar termelők borait is felvesszük.

 


Ajánlatkérés
Ajánlatkérés a "Hungaroring Pole Position Bistro and Terrace" rendezvényhelyszín felé:

Név: *
Telefonszám: *
Elektronikus levelezési cím: *
Cég:
A rendezvény típusa: *
Tervezett időpont: * - -
Tervezett időtartam / nap: *
Várható vendégszám / fő: *
Egyéb elképzelések, kérések:

*A csillaggal jelölt sorok kitöltése kötelező.


Rendezvénytermek
A "Hungaroring Pole Position Bistro and Terrace" rendezvényhelyszín rendezvénytermei:

A rendezvényterem neve
Rendezvény sátor...
400
-
-
-

A rendezvényhelyszín teljes befogadóképessége 300 fő.
A termek részletes leírása alább, illetve a névre kattintva érhető el!

A helyszín rendezvények szervezésére alkalmas termei:

A terem neve: Rendezvény sátor
Alapterület: 400 m2

400 - - - - - - - -

A rendezvényterem padlózata beton/kő.


Megközelítés
A "Hungaroring Pole Position Bistro and Terrace" rendezvényhelyszín megközelítése:


A helyszín Budapest felől az M3-as autópálya Hungaroring kijárata felől közelíthető meg. A Hungarirng főbejáratától az első lehetőségnél jobbra kanyarodva, vendégeink 2 perc alatt éttermünknél találják magulat.


Maximális parkolási lehetőség db személyautóra.

A helyszínnek nincs közvetlen kertkapcsolata.

A helyszín nem akadálymentesített.

A helyszínen kizárólag a helyi vendéglátás vehető igénybe.

Amennyiben Ön autóval érkezik, az alábbi GPS koordinátákat állítsa be célként:
GPS X: 47.6001016
GPS Y: 19.2420461

A helyszínre legjellemzőbb céges rendezvénytípusok:
céges családi nap, csapatépítés

A helyszínre legjellemzőbb privát rendezvénytípusok:
baráti összejövetel, esküvő/lakodalom

További, A helyszínre legjellemzőbb rendezvénytípusok:
bál, baráti összejövetel, céges családi nap, csapatépítés, díjátadás, dolgozói party, előadás, esküvő/lakodalom, extrém rendezvény, extrém tréning, karácsonyi party, konferencia, legény/leánybúcsú, magánlátogatás, osztálytalálkozó, partnerfogadás, privát party, sajtótájékoztató, sportrendezvény, születésnap, tárgyalás

A helyszín vendéglátástípusai:
bekészítés, borkóstoló, díszétkezés, kávészünet, koktél party, pezsgős koccintás, reggeli, szendvics party, sörpados étkezés

A helyszín technikai szolgáltatásai:
Háttérzene, Italpult, hűtőkkel, Légkondicionálás, Parkoló, Természetes fény, TV

A helyszín tereiben rendezhető:
céges rendezvény, privát esemény

A helyszín jellege:
modern elegáns