Főoldal
Parti helyszín, bulihelyszín
Dürer Rendezvényház
Több ezer fõs party helyszín
Duna Palota
Öböl Yacht Club
Party helyszín a Duna partján
Jégpalota
Bakelit Multi Art Center
Egyedi rendezvények helyszíne
Rendezvényszervezõk, buliszervezõk
 

Hard Rock Cafe Budapest
Képgaléria

A helyszín bemutatkozása:
Volt már alkalmad kipróbálni a Hard Rock életérzést a 190 egység valamelyikében? Esetleg utazásaid során több Hard Rock-ban is jártál világszerte? Tudod, hogy a világmárka Budapesten is jelen van?  A budapesti egy olyan világszínvonalú rendezvényhelyszín, ami garantálja, hogy ügyfeleid és üzleti partnereid még sokáig emlékezzenek arra a különleges partira, üzleti vacsorára, fogadásra, díjátadóra amit a Hard Rock-ba szerveztél. Itt valóban számít, hogy jók legyünk abban amit csinálunk; szenvedélyesen ragaszkodunk a minőségi munkához és alapanyagokhoz. A Hard Rock nem csak egy étterem, hanem egy életérzés, amelynek Te és vendégeid is részesei lehettek.
Monumentális látványvilág, egyedi környezet, barátságos és precíz kiszolgálás, amerikai ételkülönlegességek, házi füstölésű húsételek, különleges saláták és saját titkos receptek alapján készülő koktélok várnak a budapesti Hard Rock-ban.
 
Rendezvényekhez a kéréseknek megfelelően rendezzük be a házat; ültetett és álló fogadások, széksoros sajtótájékoztatók, konferenciák, előadások, divatbemutatók, ültetett díszétkezések, hideg és meleg büféasztalos brunchok, fogadások, esküvők, stb. esetén.
Megrendelőinknek változatos étel – és italcsomagokat, szervízlehetőségeket, menüajánlatokat, koktélbemutatókat, és egyéb kiegészítő szolgáltatásokat tartalmazó ajánlatokat állítunk össze a legkülönfélébb igények alapján.

A háromszintes komplexum közel 1100 m2-en gyönyörű környezetben, a belváros szívében a Vörösmarty téren fogadja a vendégeket, ahol 15-20 fős kisebb rendezvényektől egészen a 350 fős nagyszabású fogadásoknak is helyszínt tud biztosítani; fényjátékban úszó bárpult osztja meg az alagsor terét, amely körül bárszékeken, 2-6 fős asztaloknál, vagy kanapékon lehet helyet foglalni. A világ legnagyobb zenei relikvia gyűjteményének darabjai díszítik a falakat az egész épületben. Így az egyedülálló zenei múzeumban a finom ételek mellett, meg lehet csodálni Elvis ingét, Bon Jovi fellépő nadrágját, Madonna kézzel írott levelét vagy akár Tina Turner üveg sarkú cipellőjét. A falakon mindenhonnan jól látható monitorokon lehet nyomon követni az állandó zenei klip vetítéseket, vagy a színpadon fellépő előadókat, akár élő közvetítésben is. Igény szerint hostesseink a rock történelem legnagyobb alakjairól szóló történetekkel kápráztatják el vendégeidet egy díjmentes memorabilia túra keretében.

Az emeleten a saroképület adottságainak köszönhetően csodálatos körpanoráma nyílik a Vörösmarty térre és a Váci utcára. Ezen a szinten kisebb céges partik, táncos mulatságok, dj estek, céges vacsorák vagy sajtótájékoztatók kapnak helyet legtöbbször. Az emeleti szinten található elkülönített VIP terület és a fenti vendégeket kiszolgáló mellékhelyiség is található.
 
A rendezvények tökéletes kiszolgálására tervezve, az épületben komplex hangrendszer, 22 db fali ledscreen, vetítővászon és projektor, beépített fénytechnika és színpad szolgálja ki a rendezvényeket.
Ha rendezvényt szervezel, kérj ajánlatot legyen szó akár sajtótájékoztatóról, termékbemutatóról, karácsonyi céges vacsoráról, divatbemutatóról, video klip vagy reklámfilm forgatásról vagy akár csapatépítésről a zenei memorabíliák között.

Ajánlatkérés
Ajánlatkérés a "Hard Rock Cafe Budapest" rendezvényhelyszín felé:

Név: *
Telefonszám: *
Elektronikus levelezési cím: *
Cég:
A rendezvény típusa: *
Tervezett időpont: * - -
Tervezett időtartam / nap: *
Várható vendégszám / fő: *
Egyéb elképzelések, kérések:

*A csillaggal jelölt sorok kitöltése kötelező.


Speciális előnyök:
A Hard Rock a világ egyik legismertebb márkája. Egy életérzés és monumentális látványvilág egyedi kombinációja, amely önmagában garantálja, hogy ügyfeleid, üzleti partnereid még sokáig emlékezzenek arra az exkluzív partira, üzleti vacsorára, fogadásra, díjátadóra amit ide szerveztél. Nálunk a különleges kívánságok is valóra válnak, amiről többek között a VIP szekció, barátságos és precíz kiszolgálás, házi füstölésű húsételek, különleges saláták és titkos receptek alapján készülő koktélok gondoskodnak.

Különleges szolgáltatások:
A háromszintes komplexum a Vörösmarty téren fogadja a vendégeket, ahol a világ legnagyobb zenészeinek hangszerei díszítik a falakat. A Hard Rock Cafe Budapest a 15-20 fős rendezvényektől akár a 350 fős fogadásoknak, díjátadóknak, céges vagy ügyfél partiknak biztosít helyszínt. A körpanorámás emelet vagy a körbejárható bárral rendelkező alsó szint külön-külön vagy egyben is bérelhető. A teljes épületben komplex hangrendszer, 22 db fali ledscreen, vetítővászon és projektor, beépített fénytechnika és színpad szolgálja ki a különleges élményre vágyókat.

Rendezvénytermek
A "Hard Rock Cafe Budapest" rendezvényhelyszín rendezvénytermei:

A rendezvényterem neve
ELVIS...
-
-
-
-
WHO...
-
-
-
-

A rendezvényhelyszín teljes befogadóképessége 350 fő.
A termek részletes leírása alább, illetve a névre kattintva érhető el!

A helyszín rendezvények szervezésére alkalmas termei:

A terem neve: ELVIS

- - - - - - - - -


A terem neve: WHO

- - - - - - - - -

A rendezvényterem padlózata márvány.


Megközelítés
A "Hard Rock Cafe Budapest" rendezvényhelyszín megközelítése:


A belváros bevásárló- és szórakozónegyedének egyik legforgalmasabb terén, a Vörösmarty téren található a Hard Rock Cafe, amely néhány lépésre fekszik a legfontosabb közlekedési csomóponttól, a Deák Ferenc tértől. Tömegközlekedéssel könnyedén elérhető, de a közelben található parkolóházak segítségével akár autóval is egyszerűen megközelíthető.
Maximális parkolási lehetőség db személyautóra.

A helyszínnek nincs közvetlen kertkapcsolata.

A helyszín nem akadálymentesített.

A helyszínen megegyezés szerint jelenhet meg külső catering szolgáltató.

Amennyiben Ön autóval érkezik, az alábbi GPS koordinátákat állítsa be célként:
GPS X: 47.4971059
GPS Y: 19.0547001

A helyszínre legjellemzőbb céges rendezvénytípusok:
céges családi nap, csapatépítés, díjátadás, dolgozói party, előadás, karácsonyi party, koncert, zenei előadás, megnyitó, partnerfogadás, sajtótájékoztató, tárgyalás, termék-, divatbemutató

A helyszínre legjellemzőbb privát rendezvénytípusok:
baráti összejövetel, esküvő/lakodalom, gyermekrendezvény, házassági évforduló, legény/leánybúcsú, osztálytalálkozó, privát party, születésnap

További, A helyszínre legjellemzőbb rendezvénytípusok:
baráti összejövetel, céges családi nap, csapatépítés, díjátadás, dolgozói party, előadás, esküvő/lakodalom, gyermekrendezvény, házassági évforduló, karácsonyi party, koncert, zenei előadás, legény/leánybúcsú, magánlátogatás, megnyitó, osztálytalálkozó, partnerfogadás, privát party, sajtótájékoztató, születésnap, tárgyalás, termék-, divatbemutató

A helyszín tereiben rendezhető:
céges rendezvény, privát esemény

A helyszín jellege:
bensőséges hangulatú, funkcionális, kötetlen bulizós, modern elegáns

A helyszín típusa:
bár, borrendezvény helyszíne, bulihelyszín, esküvői helyszín, étterem, kávézó, rendezvényterem, szórakozóhely

A helyszín szolgáltatásai - esküvő:
Zsinór nélküli mikrofon, Videó lejátszó, Vezetékes mikrofon, TV, Természetes fény, Teremhangosítás, Tálalókonyha, Színpad, Ruhatár, Polgári szertartás, Műsor, Légkondicionálás, LCD/ videó projektor, Italpult, hűtőkkel, Hostess, Háttérzene, Fény- és látványtechnika, DVD lejátszó, DJ, Diavetítő, CD lejátszó, Biztonsági őrzés

A helyszín típusa - esküvő:
étterem, extrém helyszín, kávéház, rendezvényterem, szórakozóhely

A helyszín tereiben megrendezhető esküvőtípusok:
Polgári szertartás, meghitt családi menyegző, hagyományos zenés-táncos lakodalom, fiatalos zenés buli, amerikai stílusú esküvő

A helyszín szolgáltatásai - étterem:
Hostess, Háttérzene, Biztonsági őrzés, Légkondicionálás, Ruhatár, Természetes fény, TV, kivetítő

A helyszín típusa - étterem:
bár, klasszikus étterem, szórakozóhely

A helyszín szolgáltatásai - rendezvényhelyszín:
Biztonsági őrzés, CD lejátszó, Diavetítő, DJ, DVD lejátszó, Elnöki asztal, Fény- és látványtechnika, Háttérzene, Hostess, Italpult, hűtőkkel, LCD/ videó projektor, Légkondicionálás, Műsor, Polgári szertartás, Ruhatár, Színpad, Tálalókonyha, Teremhangosítás, Természetes fény, TV, Vezetékes mikrofon, Videó lejátszó, Zsinór nélküli mikrofon

A helyszín típusa - rendezvényhelyszín:
bár, borrendezvény helyszíne, bulihelyszín, esküvői helyszín, étterem, kávézó, rendezvényterem, szórakozóhely